Halloween med FrostByte

Idag är det Halloween vilket betyder tillverkning av Halloweenpumpor med kusselini Evelina (hmm rimmade dåligt det där).
 
Vi köpte varsin liten pumpa för att inte överdriva alltför mycket, och efter mycket karvande och knåpande med diverse knivar kom vi fram med:
 
 
Och vi var självklart tvungna att kolla hur de såg ut med ljus inuti:
 
Riktigt tjusiga om jag får säga det själv! Men de var lite för små för att ha brinnande ljus i tyvärr så det började lukta bränd pumpa efter ett tag, haha. Efter detta var det dags att åka iväg med Robert på FrostByte, dvs lan, jag är lite tveksam men som vanligt tycker jag att man inte ska döma ut något innan man provat.
 
När vi kom dit och höll på att bära in Roberts dator var det däremot en av funktionärerna på lanet som stoppade mig och frågade: Är du mamma? Jag: Ehm...nej. Han: Jaha, du är bara bärhjälp? Jag: Ehm...nej, jag ska vara här på lanet. Vet inte om det läskigaste är att jag ser ut att kunna vara mamma till de som deltar i lanet eller att de ställde frågan när jag var på väg in med Robert i släptåg. Jag vet att han ser ung ut men jag kan väl inte påstå att jag tycker att jag ser tillräckligt gammal ut för att vara hans mamma ändå.